Huur een scooter! Plezier en gezelligheid gegarandeerd!

Een scootertocht op een van onze scooters is een verrassende activiteit in de natuur. Voel de wind langs je gaan wanneer je over landweggetjes, door het bos en langs het water rijdt. Be on the move  is altijd op zoek naar verrassende combinaties Of het nu gaat om een heerlijke lunch, een bezoek aan een museum of dagje Middelburg, Goes, Zierikzee of Walcheren. U zegt het maar, met een scooter is alles mogelijk. Rijden door het prachtige Zeeuwse landschap, genieten van de frisse zeewind door je haren en toeren door alle pittoreske dorpjes; Het kan! Be on the move verhuurt de mooiste scooters van de beste kwaliteit. Voor maar € 54,00 (inclusief volle tank benzine) heeft u een hele dag scooterplezier. Natuurlijk is het ook mogelijk voor een dagdeel of een langere periode te huren.

De mooiste plekjes van Zeeland verkennen doe je met Be on the move.

Benieuwd naar de mogelijkheden: bel of mail ons, wij staan immers graag voor u klaar!

Telefoon 0031 (0) 622586424 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Maximaal 2 personen per scooter, belastbaar gewicht maximaal 150 kg

Op dit moment hebben wij een drietal scootertochten uitgezet:

Rondje Walcheren

Een rondje Walcheren op onze Retro scooters

Een dag rijden langs duinen, dorpen en de zee! Via een leuke route rijdt u richting Veere. In Veere kunt u heerlijk zitten aan de haven en kunt u een terrasje pakken. U krijgt een routekaart van ons mee met tips voor bezienswaardigheden en leuke plekjes onderweg. Terug rijdt u bijvoorbeeld langs Middelburg met zijn prachtige historische stadscentrum en veel bezienswaardigheden.

Deze scootertochten liggen gratis voor u klaar en vertellen u leuke bijzonderheden over de omgeving. De routes zijn zo uitgezet dat u langs vele terrassen en bezienswaardigheden komt, via rustige toegangswegen.

 Rondje Zeeland

Een rondje Zeeland op een Retro scooter

In één dag twee Zeeuwse eilanden bezoeken? Geen probleem.

Vanaf Noord-Beveland gaat u richting Westerschouwen en Zierikzee met zijn prachtige historische stadscentrum en veel bezienswaardigheden. Hierna gaat u terug over de Zeelandbrug richting Goes/ Kortgene om uiteindelijk weer terug te komen in Kamperland. U betaald voor deze leuke tocht slechts € 54,00 (inclusief volle tank benzine) per scooter per dag.

Deze scootertochten liggen gratis voor u klaar en vertellen u leuke bijzonderheden over de omgeving. De routes zijn zo uitgezet dat u langs vele terrassen en bezienswaardigheden komt, via rustige toegangswegen.

Een lekkere lunch onderweg of ergens een terrasje pakken, het kan allemaal.

Uw bedrijfsuitje met Be on the move?

Nu de zon schijnt en de vakanties naderen worden vele bedrijfsuitjes en personeelsfeestjes gepland!

Het is steeds moeilijk om iets origineels te bedenken om het iedereen naar de zin te maken. Om de teambuilding te vergroten kunnen we samen met u een origineel uitje bedenken.

Al eens gedacht aan een toertje door Zeeland?

Wat dacht u van een middag, avond of dagje scooteren in Zeeland! Alleen het scooterrijden en het pakken van een terrasje zorgt er voor dat het een onvergetelijke dag wordt.. Bijvoorbeeld een rit door Walcheren met een lunch in Veere, Domburg of Zierikzee. Graag denken wij met u mee om er, voor u en uw vrienden, familie  of collega’s, een onvergetelijke dag van te maken.